ErkkiAnttila1

KELAn "asiantuntijalääkäreiltä" pitää ottaa lääkärilupa pois

 

Tänään sain ´puhelun yrittäjätuttavaltani.

 

Vaihdettiin kuulumisia. Viimeksi tapasin hänet tammikuussa 2018  ja hän piti koko ajan oikeaa kättään housujen taskussa. Kysyin syytä, niin hän sanoi, että se on ainoa paikka, että ei särje niin kovasti. Hän ei pysty liikuttamaan kättään, tehtyään 40 vuotta ilmanvaihtoasennuksia.

 

Jatkettiin juttua tämän ilmanvaihtourakoitsijan kanssa, ja Suomen parhaat asiantuntijat ovat todenneet, että kättä ei voi parantaa. Särky jatkuu koko ajan, mutta leikkaus pitäisi uusia 4 kertaa vuodessa. Buranaa kuluu aina, jos hän haluaa vaikka nukkua muutaman tunnin.

 

Sitten juontui puhe KELAn asiantuntijalääkäreihin.

 

KELAn asiantuntijalääkärin mielestä hän on työkykyinen vasemmalla kädellä, vaikka kipu kehossa on jatkuvaa. Samaan aikaan on meillä kai 200.000 työtöntä????

 

KELAn asiantuntijalääkäri aikanaan totesi kuolleen sukulaismieheni työkykyiseksi. Patologi totesi selkäkivun syyksi selkärankasyövän. KELAn mielestä selkärankasyöpä on pikkujuttu ja kuolleet ovat työkykyisiä.

 

Ehdotan, että KELAlle arvotaan joka vuosi uudet asiantuntijalääkärit, jotka eivät noudata Suomen hallituksen ja virkamiesten säästökäskyjä.

Nykyisiltä asiantuntijalääkäreiltä pitää ottaa lääkäriluvat pois, kun taso on tällainen.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Sopinee samaan sarjaan: http://juhanivehmaskangas.vapaavuoro.uusisuomi.fi/...

Mutta ehkä tuo nyt muuttuu kun vakuutusoikeus on todennut, että se, että pärjää kotona itsellisesti ei voi olla kenenkään työtä?

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

saa olla toinen jalka haudassa,ja monesti kuolleelle tulee kielteinen päätös,,-eli heitä on poliittisella päätöksellä kielletty lääkärietiikan vastaisiin päätöksiin,,hävetköön !

Käyttäjän SatuLassila kuva
Satu Lassila

Suuresti ihmettelen, ettei tämä blogikirjoitus ole kirvoittanut yhtään kommenttia, vaikka aihetta sivuava kansalaisaloite on toimitettu eduskuntaan.

Kansalaisaloitteen lainmukaisuus on kyllä huolestuttanut mm. kommentoijia, ks.

http://ottomeri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251898-ku...

Hätä ei ole tämän näköinen. Ellei kansalaisaloitetta voida käsitellä eduskunnassa, voidaan itse asia käsitellä lakialoitteella, jonka tekemiseen tarvitaan vain yksi kansanedustaja.

Tämän aloitteellisen kansanedustajan tulisi nousta keskustan riveistä. Demarit tai kokoomus tuskin asiaan tarttuvat - Keskustan täytyy varmistaa, että kansalaisaloitetta ei kuopata.

Toimituksen poiminnat